Sweet Memory 20112011

Hari ini sangat cantik untuk dijadikan kenangan, hari ini 20.11.2011, kiteorang telah mengadakan satu picnik untuk dijadikan kenangan. serius sangat seronok dan enjoy. Korang memang best la. Under Kelab Lakon ASTAR. Disedapkan jadilah KELAKAR.

Saya bukanlah pelakon atau watak utama dalam teater, cuma hanya menjadi krew tegar. Jom layan gambar2.

Lapik meja yang sangat kiut

Sumi. Eh 

Footage picnik

Photobooth time :D

Pudding. Yummy

Cupcake the best moment. Sebab kene design sendiri tau kalau nak makan.

Dah siap! Comel tak?

Antara makanan yang dijadikan santapan dalam piknik kami

Supportin crew of KELAKAR

Us with glasses.

Me wif senior. Eh sorang je senior

Sangat kelakar posing ni. Serius. HAHA

With frame

Melahap time

I Love It! 

Comel!! 

Sangat comel ! 

From left - Kak Farah, Melle, Jixs, Mira Adz

Air kordial je

Us again

Canadian pizza. 

Memang enjoy dan terbaikla. Serius comel sangat props yang dibuat untuk sesi photobooth ni. 



Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

6 Cakap Saya Jadi Engineer:

cik najihah said...

aimi..sangat2 cool..kretip gila..

aimie amalina said...

weeeeeeee
mang kelakar abis
comei gile ah piknik ni =)

CCICute Design (IP0357198-D) said...

wah...bestnyer...sedapnyer n mengiurkan...nyum...nyumm.....

ShahzCudin said...

Meriah btol korang...

Abg Stalker said...

ala3..comelnya korg.cm parti kanak2 je :D

shahrazali said...

semua gambar cantik-cantik....
pandai org amik gambar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...