Flower Boy Next Door | Review






image
Drama korea ini bermula 7 Januari (time birthday aku ni) so dengan galaknya aku pun excited nak tengok! Serius tengok follow cerita ini sekarang. Sumpah best! dan comelss uolss! Disarankan untuk menonton. (kakidrama)
Malas nak taip, ini sinopsis dia.

 It is a romantic comedy about a girl named Go Dok Mi who locks her self in her tower. She soon becomes aware of her new Flower Boy neighbour Enrique Geum and is caught sneaking peeks at him constantly.
Enrique Geum is a genius creative director, who is good-looking, stylish and bohemian and can′t get enough of soccer. He will form a love line with Go Dok Mi.Go Dok Mi is a city Rapunzel who never ventures outdoors, yet has her own set of charms that makes men go weak.

Yang bestnya ada pelakon ini seiras sama dengan Cikgu Hizami kita ini. serius sama kadang-kadang adalah angle yang tertentu. Tak caya? ce korang tengok cite ni. Nak tau sapa? Haa. ini dia. KIM JI HOON

image



Tapi-tapi aku suka tengok laki ini, nak kata hensem? macam tak sangat, tapi aku nak kata laki ini sangat cantik! HAHA. Jambu jugakla. Jambu madu gitu. YOON SI YOON


Sekarang dah episod 12. Dan sangatlah best! *melting...

Embedded image permalink

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

3 Cakap Saya Jadi Engineer:

Hanim Irsyad said...

Yoon Si Yoon!! hehe. dye paling cute.

Farah said...

Saya pun tengah layan cerita ni :)

Iyraa Cariyno said...

jom join segmen nie.Hadiah gempak2..

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/worniojowo-giveaway-by-wanynaziar.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...