VirtualMalaysia.com Promotes VMY2014

GA..GA..GA..Iday telah menjemputku untuk join GA yang dianjurkan oleh virtualmalaysia.com Salam,

VirtualMalaysia.com dengan baik hatinya, nak bagi hadiah banyak untuk promote diorang punya website yang juga merupakan website yang boleh dirujuk/dipercayai untuk tourist/travel sempena Visit Malaysia 2014! Jom usha Hadiah dulu ye! Jumlah hadiah adalah 26 dan Pemenang yang terpilih seramai 26 orang!


1. VM merchandise (T-shirt/Payung/Mug) + RM10 mobile top up = 3x

2. Payung Virtual Malaysia = 3x
3. T-Shirt Virtual Malaysia = 3x
4. Mug Virtual Malaysia = 3x
5. Long Chiffon Skirt (Yellow) = 1x
6. Long Chiffon Skirt (Blue) = 1x
7. Long Chiffon Skirt (Red) = 1x
8. 5 keping Voucher 10% Cupcake Lily Cafe = 10x
9.  Shawl (Handmade by Salju) = 1x


Jom tengok gambar-gambar hadiah, kalau bagi list je, xde la excited sangat kan? Hehehe 










Okay tak hadiah? Ni baru first give away taw, next time diorang akan offer hadiah lagi masyuk! hehehe. 

Nak join? Clik link dibawah! :)





 Hehehe . Simple jeee. Cepat join ramai-ramai! ajak kawan-kawan :)



Contest End : 31th December 2013! 


Tertarik dengan article mengenai Kota Kinabalu.



Visit Malaysia Year 2014 : Kota Kinabalu 6th in Top Asian Destination List


Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

1 Cakap Saya Jadi Engineer:

Sobri Yaacob said...

good luck..
happy new year :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...