Kursus Pra Perkahwinan | Promo






Berminat tak? Kepada sesiapa yang berminat, bolehla inbox me or PM saya di facebook, twitter ataupun email kepada saya di


aimifiqa@yahoo.com


Tarikh : 3 dan 4 Mac 2012
Masa : 8.00 pagi-3 petang 
Bayaran : RM65 per person
Tempat : Kolej Pertama, Universiti Malaya


**Sijil disahkan oleh Pihak JAWI dan modul ceramah dikendalikan oleh pihak jakim dan makanan disediakan
***Sijil sah seumur hidup (tak perlu join kursus kahwin yg lain)




Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

20 Cakap Saya Jadi Engineer:

AYOI said...

aku berminat...srius!!!

Aimifiqa said...

@AYOI jom join. hehe. serius? ngeh2

AYOI said...

@Aimifiqa

serius la...tp xtaw time tu aq free ke tak...klo bg nme je xpe ke..ngn bayo..org nye xde takpe ke???hehehe

AYOI said...

sriusla...aq mmg nk pg..murah lak tu..huhuh
tp klo jikah dulu baru pg kusus tu xpe ke..hahhaha

Ca Cik Duyung said...

jauh lak..klo dkt leh gak join..hihi

Model Baju Murah said...

tulisan yang baik untuk di simak,,nice post

nuyui a.k.a miss YUI said...

jauh sgt tu..huhu..

NasZ said...

jauh sangat plak. memang tgh plan nak g.

tag awak dalam segmen jom blogwalking ieyza afieyna.

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/01/segmen-ieyza-afieyna-jom-blogwalking-by.html

Abg Stalker said...

:D nk kwin,amik kursus malas.

ieyla_667 said...

bukan student UM pun bolej join kan?

Aimifiqa said...

@ieyla_667 mmg diberi keutamaan kpd student UM pun. hehe. jom join!

LaLa mhdnor said...

cam best jer, hehehe

Aimifiqa said...

@LaLa mhdnor jom join cik lala. hehe

hyemynameisrasyid said...

sohh.,ok la ni.,berpatutan.,
tp dah pegi dh dulu.,hehe

Amni said...

aiyooo... nak jugak.. bukan student situ boleh ke? dia nyer sijil universal ke sis?

Aimifiqa said...

@Amni boleh ja sis. org luar pun boleh join. universal mcm mne tu?

mama hani said...

ini sudah bagus...

هانيم إرشاد said...

wah.. ley ar join. hehe

Aimifiqa said...

@هانيم إرشاد nk join? boleh je. digalakkan. nk tak?

merpatisejoli45 said...

hye, sudi x exchange banner ngn saya?
if sudi tgglkn komen di blog saya ye. :)

done folow u, jemput jd folower saya blik ye. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...