Font For S3850

Font for Samsung Corby 2 yang boleh diinstall di phone anda. Sangat cute ok!

Antaranya ialah :




Nak download? Just klik gambar di atas ye.

Oh ye? Dah download font ini, anda mesti ikut steps di SINI


Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

7 Cakap Saya Jadi Engineer:

afiqah cloudy said...

DH DOWNLOAD TP NK INSTALL X BLEH PN...

Aimifiqa said...

@afiqah cloudy awk just download font ni ke? ke dah buat steps yg sy post before ni?

Abg Stalker said...

untung la pki colby.kita ni 33sekupang je.bole install x?ahaha

Anonymous said...

Macam mna nak install? Dah download, tp tak tahu macam mna nak install.

Aimifiqa said...

@Anonymous try la ikut steps dlm tutorial saya pasal install font kat phone. selamat mcuba!

Anonymous said...

DAH DOWNLOAD SAMSUNG KIES N TK FILE EXPLORER TP X LEY JMPA DEVICE LA..

Aimifiqa said...

@Anonymous kene try byk kali. sbb kdg2 mmg jadi mcm tu pun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...