Promo Jap

Assalamualaikum~

Di sini dengan secara rasminya, nak promosikan kepada anda semua mengenai projek kolej ku yang akan diadakan pada semester kedua ini, kira-kira dalam bulan Mac yang akan datang 2012. Dengan berbesar hati ingin mengajak kalian semua untuk melibatkan diri dalam

Kursus Pra Perkahwinan

Berminat tak? Kepada sesiapa yang berminat, bolehla inbox me or PM saya di facebook, twitter ataupun email kepada saya di

aimifiqa@yahoo.com


Tarikh : 3 dan 4 Mac 2012
Masa : 8.00 pagi-3 petang 
Bayaran : RM65 per person
Tempat : Kolej Pertama, Universiti Malaya


**Sijil disahkan oleh Pihak JAWI dan modul ceramah dikendalikan oleh pihak jakim dan makanan disediakan
***Sijil sah seumur hidup (tak perlu join kursus kahwin yg lain)

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

6 Cakap Saya Jadi Engineer:

shahjiehan said...

nk ade sale x? heheeh

atiqa aris said...

pra perkahwinan ni sme ngn kursus kawen ke?maksod sy lau da g ni kene g kursus kawen ag tak nnti?

Aimifiqa said...

@shahjiehan sale? sale mcm mne? promotekan skali ke? hehe. boleh je. sila2. hehehe

Aimifiqa said...

@atiqa aris yup. betul tu atiqa. kalau tiqa da join kursus ni kan. tak payah pegi yg 2 mggu punye kursus. hanya 2 hari je. bayaran pun boleh tahan murah kiranya rm65 je. sjil ni disahkan oleh pihak JAWI. sijil ini sah seumur hidup.

Abg Stalker said...

kursus kwin?hee..:D abg blm amik lg.tp skrg tgh bz la fiqa.so abg mgkn amik tahun dpn je insyaAllah.memandangkn calon pun kabur2 lg. :)

Aimifiqa said...

@Abg Stalker mmg tahun depan pun. dalam bulan 3. takpe kalau calon kabur2 lagi. amik je kursus ni dulu. hehe :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...