Wordless Wednesday #23


Selalu tak buat macam ni? Kalaulaa mmg betul kat meter macam ni? apakah yg terjadi?

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

9 Cakap Saya Jadi Engineer:

fany wany said...

huhuk.
tak reti bawak kereta tapikan cool jugak kalau wujud meter macam ni. haha

Abg Stalker said...

klu kt meter skrg mmg gn simbol ni,abg rela beli sticker tutup simbol tu.keh3 :D

Aimifiqa said...

@fany wany mmg cool abisla camtu kan. hehe

ShahzCudin said...

patutnya klo kreta tu bwk laju2 lbih 120 trus kuar zikir kt radio..bru insaf..

Aimifiqa said...

@Abg Stalker hehe nmpk sgt selalu bawak laju2 ni. hehe

Aimifiqa said...

@ShahzCudin betul gak. kuar baca yassin. hee

iPai said...

cik aimi apa kabar ? heee .. lama tak singgah sini ...

cik aimi kalau ada kete jangan drive laju2 ye .

Aimifiqa said...

@iPai waaaa. dah lama tak nampak abg Ipai. mmg lama pun. sekrg ni makin busy. dan makin lama tak update blog dan jenguk blog org. kalau kete mmg tak berani bwk laju. speed kt highway je. ehhe

Pakaian Muslim Formal said...

salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...