Spice Up Ur Corby II


assalamualaikum,

Kat sini nak share satu benda yang nak spice up lagi henfon baby corby anda. Nak stylish dengan menukar font di henfon anda. Seperti ini



Ha comel tak? 

Nantikan tutorialnya ye. :)

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

10 Cakap Saya Jadi Engineer:

Fikri said...

Kite guna enset buruk jer. Xleh nk tukar2 cam2. Hehe.

iz said...

menarik..tapi enfon cheq dah ko..huhu

Nurfarahana A.Aziz said...

yey tak sabar !! kita pakai Corby jugak ni :) pink :)

Ezy Chiaki said...

comel! saye mmg teringin nk pkai corby..
tgu la ckit mase ag..
hihi

Onitsuka_hana said...

ramai yang pakai hanset nie. sebab murah..

dulu hana slalu tukar hanset tapi skrang x dah. sebab sampai ja satu tahap kita rasa hanset nie xda pa2 pun asalkan leh msg n cal ja. xpun klu nak up skit ada wifi tu ja. :)

hyemynameisrasyid said...

i big question here,, cmne bleh print screen from hp?
=)

Aimifiqa said...

@hyemynameisrasyid hehe. print skrin boleh ade trick dia. tekan lock n menu tab. nnt print screen la dia'

Anonymous said...

im waiting for this tutorial.. :)

eiyna said...

mane nk dpt theme corby yg lawa2 ea?

Aimifiqa said...

@eiyna banyak. cari kat corby2download.com. tak pun try cari kat entri saya mgenai blog2 untuk samsung corby.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...