Promo : Bobby Design Services


Profile picture 

Tertera logo di atas ini merupakan service yang menerima sebarang tempahan. Contohnya lihat sendiri di page beliau. SINI
Dulu, ada juga buat tempahan mengenai design yang terpaksa disiapkan dalam masa segera untuk event yang besar akan dijalankan. Iaitu membuat button badge untuk para peserta yang hadir pada event tersebut. Nasiblah si empunya owner ini rajin la kami yang buat last minute order. Dan alhamdulillah saya sangat berpuas hati dengan hasil dan service mereka. Memang sumpah tak menyesal la.
Walaupun dari Penang ke KL, Button badge akhirnya selamat sampai jugak di tangan kami. Alhamdulillah.

Harga juga amatlah berpatutan dan boleh nego lagi. Baik punya la. 

Ini gambar hasil dari tangan Bobby Design Services ni. Kalau nak buat sebarang tempahan silalah berhubung dengan mereka :)


Inilah hasil button badge yang kami tempah. :)


Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

5 Cakap Saya Jadi Engineer:

Ikr@m said...

banyaknya :-)

Ezy Chiaki said...

terbaek!

Aimifiqa said...

@Ikr@m mmg byk pun. dlm 180 kut. tak ingt dah. huhu

Aimifiqa said...

@Ezy Chiaki nnnt boleh la tempah utk event ape2 eh. huhu

Anonymous said...

Hello! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be ok. I'm definitely enjoying
your blog and look forward to new posts.
Also visit my web page ... maroc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...