“Segmen Bloglist HafizHafizol Bukan Sekadar Rupa”

Bukan Sekadar Rupa


Ini merupakan segmen yang pertama join setelah beberapa lama tak update-update blog ni. Saja untuk mengisi masa lapang tambahan pula, untuk memeriahkan lagi segmen yang dianjurkan oleh blogger HafizHafizol ni. Apa lagi? Jom la meriahkannya.

Yang term-term lain dah dicapai. Bagaimana dapat traffik? Selalu la update blog kut. Takpun promotela smpai lebam blog anda. Tapi traffik di blog ini semakin meningkat apabila tercetus nya nk buat tutorial font di henfon samsung corby. Memang tip top la. Asal cek kat nuffie tu memang keyword itulah yang menjunam kat blog atau dikenal ertikan terkena batang hidung sape2 bila enter atau search "Font for samsung corby". Alhamdulillah :)

Jom join ramai-ramai. 

p/s : nak join? klik la header. :)


Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

2 Cakap Saya Jadi Engineer:

faa.rosli said...

nk join laa....

hafiz hafizol said...

terima kasih sudi join aimifiqa... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...