Its My Birthday!!!




Waa. Detik 12 malam td. Sudah masuk 20 tahun. Lepas ni kat blakang dah xde "teen" da. Jadi "ty" je. Slmt tinggal alam belasan tahun. Bile dah masuk 20-an ni, Waa, dah tua. Kene jadi matang lepas ni. Whoa.

Semalam ade meeting psal nak siapkan prop. Tip tap. Jam dah kul 12. First sedih gak, kat my phone, stakat jam tu xde sape yg wish pun. Waa, sedih. Yela. Skang ni apepun semua kat fb kan? Kul 12.04 org yg first wish ialah my lovely rumate yg wish. Waa, Sgt tharu, Ingat jgak bday ak kan yana?. Seconnd..Mira Diyana. N then paling best the event is...KELAKARIANS nyanyi lagu bday utk ak. Best2! Tharu sgt!

"Happy Birthday to you.
Happy Birthday to you.
Happy Birthday to fiqah.
Happy Birthday to you."



Yg ni Sir yg ajar AutoCAD wish kat ak. Awal sehari kut. Nway, mmg hargai walaupun awal sgt.
Ni cite dalam fb. Walaupun x seglamour KF (Khairul Fahmi),tapi ade jugak insan yg syg n still ingat ak nk wish. Syang korang la.


Thank u soo much.

Hari ni yg bertarikh 7 Januari 2011 ni., Rmai yg ak bkongsi hari lahir ak. Kan2? Pemain bola sepak Khairul Fahmi itupun same bday with me. Kembar2 ak pun, Ramai2.


KF yg jadi pujaan rmai tatkala ini.

Waa. Lastly yg paling terharu, My Bestfriend in the WORLD. Syara siap ade entri khas spesel about me n my birthday. Waa!!! Sayang ko ketat2! Nak adiah dari ko jgak. Tapi entri ni mmg sgt bmakna. Dikaulah kawan yg baik (sumpah). Susah nk cari cam ko kut. 1 in 1000. Oh! Seyes rindu ko n kenangan kite bsama. Jom kite usha sini! Memang blogger otai dan baik. Kalo korang suke my bestie ni jomla follow die. Thanks wey!!!


Ade lg satu entri khas la. Dari shabat coursemate ak ni. waa, tharu wey. Sudi jgak ko wat entri psal ak kan? tengs2


Yup. Masuk 20-an ni mengingatkan ak pda umur yg makin bertambah dan semakin berusia dan tua, dan juga mngira langkah n masa utk menemui kematian. Yup! Setiap org pasti akan laluinya. If birthday, kdg2 rase seronok dan takut. Sbb kita hampir dgn alam kubur nnt. Mge di tarikh yg penuh barokah ni pada pagi jumaat ni. Moga Allah memberkatiku dan kalian semua yg wish dan mgingatku.

p/s : Sape yg nak wish lg? Wat entri khas mcm my bestie ni? hehe. Ade adiah x?? Thanks for all da wishes. May God bless u always.



Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

20 Cakap Saya Jadi Engineer:

syrupmasin said...

happy bufday :)

IzwanNie said...

happy burpday.. may Allah bless u always.. ^_^

ejulz said...

epy bday.. umo mendewasakan kita.. heHe..

iLiAiSyAhkaDir said...

seLamat Hari Lahir
semoga hari hari di usia yaNg bertamBah satu itu akan terus digunakan sebaik mungkin untuk menjadi hamba Allah yang terbaik...

happy besday dari iLiaisy!

ciku manggis said...

sila gunekan call percuma anda ye!!!

ciku manggis said...

sila gunekan call percuma anda ye!!!

ciku manggis said...

call aku...sila gunakan call percma anda ye

ZWAN SABRI said...

WoW! HAPPY BIRTHDAY!
Semoga panjang umo n dimurahkan rezki..
btw, welcome to the club, 20.. HEHE




http://mysuarablog.blogspot.com/2011/01/pilihan-gadis-malaysia-cerah-atau-gelap.html

miss sadiq! said...

no more teeeeeennn.. haha..
hepi bezdday! :D

ikiketetel said...

selamat hari beranak ye si tua :)HAHA

Aimifiqa said...

tengs semua!!! sayang korangla. ade jgak yg sudi wish. thanks sgt2. sgt hargainya~~ <3

DiNaZ said...

hapi besday!

Hanis Azla said...

happy 20th birthday yer.. semoga mendapat keberkatan umur dan sentiasa dirahmati Allah hendaknya..

Arisa Mihashi said...

hepi besday diq.baru 20 tahun.mude lagi.sweet twenty.

aqeyLs said...

slam kelahiran.. hehe:D

semoge tahun neyh sukses & lebih baik dr tahun lepas. insyaAllah

Nurhafizah p i j a said...

happy befday :D

.:DyA_NaDiA:. said...

Selamat hari lahir,fiqa..:)!!

NOOR FATIN said...

happy bsday awak..

Ati Masrif said...

Happy Birthday ^_^

kita ni jiran BL no.119

kak ati FLW U..

cik aied said...

happy belated birthday...btw cantik blog kamoo..comel :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...