"Mama Cyda 1st GiveAway"

Ditag oleh saudara Ejulz. member gua jga. GA ni drpd Mama Cyda.


  1. Terbuka kepada semua blogger yg berada di Malaysia sahaja dan mesti jadik follower Mama (udah dilakukan)
  2. Buat entry bertajuk "Mama Cyda 1st GiveAway". Letakkan gambar kat atas tu dan jangan lupa letak sekali kat Side Bar dan link kan ke entry ini.
  3. Letak link blog ini kat BlogList korang. Bukan apa, senang nak update apa2 nanti.
  4. Tag tiga orang (lebih pun takpe) dan pastikan inform orang yang ditag itu.
  5. Last sekali tinggalkan link korang kat komen ye

Senang je kan. Semua ni atas undian yg akan dilakukan. Utk lebih lanjut sila..


Dgn ni nak tag..



Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

7 Cakap Saya Jadi Engineer:

-iEkA DaRLink- said...

wah! thanks ye aimi! kalo ika free ika join ok! :)

aJa said...

wah...tq2..nnty aJa join ye :)

Cyda Acme said...

thanx sudi join,
gud luck dear ...

10jarijemari said...

menarik ini...macam nak join jer..^^

maCy said...

goodluck! bdw sori lambat gila baru dapat lawat balas. bz! huhu

rockinsudu said...

wah. best2. godd luck :D

~WaNniE~ said...

Gud luck..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...