Cool Blog For Samsung Corby 2.

Memandangkan ramai yang tercari-cari (especially for samsung CorbyII user) untuk theme, game, widget dan font untuk diterapkan atau 'spice up' corby anda itu. Search je kat google, pasti belambak yang keluar. Sangat terbaik.

























Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

9 Cakap Saya Jadi Engineer:

Cara Pesan Trica Jus said...

maksimalkan potensi anak negeri !

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

CorbyLove said...

thank you very much for linking my blog http://corbylove.blogspot.com

i posted your article in my blog too.
hope you dont mind.
http://corbylove.blogspot.com.au/2012/04/samsung-corby-2-fonts-tutorial-by.html

honie_bherii said...

sye baru beli corby 2 ni ~~ hp ni mang xdapat free cable usb ke? or spatotnye ade cable usb ni? kalomade senang silit nk cocok kat laptop

Aimifiqa said...

@honie_bherii spatutnya ade. mmg kene ade pun. but boleh je gune usb port henfon lain tapi kene pastikan dia boleh masukla eh. hehe

Mimie Chayunk said...

tuik tuik

wanie nsw said...

>_< singgah2 sini jap....

Lafi Zamar said...

visit my blog for justinbieber/anime etcrc1 and rc2(bootscreen)

Lafi Zamar said...

http://corby2rc1rc2.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...