Featured in CorbyLove Blog

Terima kasih kerana memilih saya utk dimuat naik ke blog anda. Dia ats tutorial yg serbi ini. Moga kalian semua dapat manfaat. Thanks admin CorbyLove Blog sebab sudi pilih blog saya. Thanks again.




Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

12 Cakap Saya Jadi Engineer:

Farhani said...

kak aimi, kat device manager - modem tu kenapa takde samsung mobile usb modem ?

Aimifiqa said...

@Farhani adik buka samsung kies tak? if buka, close je. sbb maybe dia tak boleh baca.

Farhani said...

dah quit samsung kies tapi takde jugak. lol. ade mobile connector jeh --'

Aimifiqa said...

@Farhani hmm. cne ye? sbb maybe ade mlsh port driver kut. screen kat phone hitam x?

Farhani said...

biase je screen, tak hitam. lagi satu, phone tak connect dgn laptop pun rasanye.

Aimifiqa said...

@Farhani sepatutnye screen henfon kene hitam. and ada tulis connected. mcm tula.

Farhani said...

tapi bile quit samsung kies dah tak jadi mcm tuh dah. lol. susah lah. takpe la. btw, thanks

❤farahin izzati❤ said...

sis, tolong saya, GPRS saya hidup je ni, bateri pon cpt habis, macam mana nak off kan ek ?

Aimifiqa said...

@❤farahin izzati❤ GPRS? ke WIFI? tak faham di sini. huhu.

syaz seven said...

sis knp usb selalu connection tanpa cucur wayar ???screen jadi hitam..tulis conneted???mcm mne nak hilangkan

Anonymous said...

sis knp usb selalu connection jew walaupun tak cucur wayar???screen slalu hitam..conneted..
mcm mne nak bagi hilang connetion usb yerz???

Aimifiqa said...

@syaz seven tak sure la pasal. dah try off n restart phone baliik?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...