MONSTAR | Review







Siapa tengok cerita ini? Sumpah ini sangat best. Kiranya ini lebih kurang macam versi Dream High. Tapi aku rasa ini lagi awesome sebab ada Kang Ha Neul. Dia sangat charming dalam cite ni dan sangat hensem. 


Suka plot cerita yang membawa cara mereka (Color Bar) main kan musik yang sangat best dan kombinasi mereka. 13 episod for the full drama. Sumpah tak menyesal kalau korang tengok.Drama ini aired only on Friday. So seminggu sekali je keluar. Jenuh duk tunggu for the next episod untuk tengok my crush Ha Neul.


Ini Heroin dia. Comel dan takde perasaan sikit. Lambat reaksi dia. Suara dia bila time nyanyi sedap dan pandai main gitar.


Ini hero dia. Yong Jun-hyung kononnya dia ni 'star' dalam cerita Monstar. 

For the next, ini lagu yang diorang reka. 




Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

4 Cakap Saya Jadi Engineer:

blubblub nizam said...

hero die x sekachak dream high punye hero...tp heroin comeyy...hahaa

Aimifiqa said...

@blubblub nizam haah. agakla. dream high byk laki yg hensem. tapi sy suke kang ha neul ni, hensem sgt

Anis Athia said...

kalau tengok online nak tengok kat mane? hehehe

Aimifiqa said...

@Anis Athiaselalu piqa download kt sini. tgk on9 pun boleh. hihi. tk suke loading2 ni.
ni web dia. http://www.gooddrama.net/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...