SPAM


Banyak benor comment spam yang dapat beberapa minggu lalu dan bulan lepas. Secara keseluruahan, mostly mereka anonymous ini akan memuji bahawa blog aimifiqa super duper awesome. Tak caya? Bacalah kat atas-atas tu. (bangga kejap). Lepas abis mereka segunung memujiku lepas tu tengok ayat last sekali. Going this website, Here is my website, My web page, my site, stop on my webpage. Motif? nak bagi virus ke hape? Thats all. No komen tentang hal ini. =.='




Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

5 Cakap Saya Jadi Engineer:

Cik Aien said...

wonderful blog (ayat spam)
hehehe.. belog kite pn begitu. ntah mana2 datang..

Aimifiqa said...

@cik aien : kan? baru nk kembang orang puji sekali spam je. dahla bnyk gile

Amanina said...

samalah! spam everywhere. haha. nak suggest report as spam semua tu. insyaAllah, walaupun ada yg masih terbabas masuk, dia akan berkurang jugak :)

Aimifiqa said...

@report as spam? cne nk buat? selalu klik as spam je. takpela at least ade org nk komen kat blog. haha.

Aimifiqa said...

@report as spam? cne nk buat? selalu klik as spam je. takpela at least ade org nk komen kat blog. haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...