1st Contest By Aimifiqa & Cikumanggis! (Polka Dot Contest)





http://i1097.photobucket.com/albums/g357/aimifiqa/polka.jpg




Teng..teng..teng..
Ini Entri Melekat ye~


Assalamualaikum semua?

Saya, Aimifiqa dan bff saya, Cik Ciku buat contest..

untuk semua org diluar sana tak kira usia atau jantina mahupun bangsa..janji ada....

polka dot!
Anda suka? 
Syarat-syarat nya senang.


1. Letak banner contest ni di blog anda link kan salah seorg punya blog
 (cik ciku)
2. Jadi follower  dan 

(ni pilihan..tak nak pon takpe tp nk tau khabar berita senang boleh follow kami)
3. Cari gambar atau tangkap gambar item bcorak polka dot tak kisah la shawl ke kasut ke beg ke kucing ke (=.=’’).
4. Buat entry bdasarkan polka dot tuh..yang menarik..tak kisah nak tulis karangan ke, gurindam ke, sajak ke…

5. Letak banner di sidebar anda sebagai bukti anda join contest :)  

6. Tag kan kawan2 anda. Paling tak pun 3 je *ada hadiah extra siapa yang turut serta bdasarkan ajakan anda
7. Link kan kat entry ini.(letak sekali link blogger yg jemput anda utk turut serta) 


Hadiah?
1. Hadiah pertama Biarkan misteri..
2. Tapi jika anda dalam kalangan para pemenang, 

anda akan dapat baucer fast food, beli 1 percuma 1 secara pasti. Pasti!


Tempoh penyertaan: 28 MAC-8 MEI 2011 lama kan?

Mari sertai dengan niat utama meluaskan lagi dunia blog kita …PEACE!!

p/s : Link semua kepada Blog Cik Ciku ye. Jom ramai2 meriahkan contest ini~






Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

21 Cakap Saya Jadi Engineer:

AYOI said...

sory bz..nnt abes final leh la kot join...

Putri Sayang Kamu (PSK) said...

thanks invite =) insyaAllah nanti join ..

Aimifiqa said...

@ayoi : its ok!

najwa nano said...

takde bnda polkadot lah.sobsobsob

Syira Bieber ♥ said...

Thanks invite, Tapi blog bukan tema polka dott (:

Cik T said...

tehaa join contest nie http://tehaalarh.blogspot.com/2011/03/polka-dot-contest-by-aimi-fiqa-dan-ciku.html

Cik T said...

tehaa join contest nie http://tehaalarh.blogspot.com/2011/03/polka-dot-contest-by-aimi-fiqa-dan-ciku.html

ezy.xixii said...

nt cik ezy join..
wat mase ni xde lg gmbr yg berpolka dot..
hihikk

madammondoq said...

salam..

nice blog..
nak tahu tak Melaka vs Neraka??
Salam singgah ke blog saya..

TQ

Anonymous said...

chara join..

http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/03/1st-contest-by-ciku-manggis-aimi-fiqa.html

Unknown said...

nanti manja join contest ye cik adik comel

Nurfazilah Cipa said...

gudluck:)

Unknown said...

alaaaa..sy xde bnd polka dot laa..gmba yg dikutip dri mna2 web ada la.sdih2.... :(

grawwrbabe. said...

jom join hani punye blog !st giveaway hani love
: http://grawwrbabe.blogspot.com/2011/04/salam-semuaa.html

ejulz said...

gud luck.. :)

Nak mintak pandangan sikit.. heHe "Urat Oh Urat kenapa berdenyut!! "

saya bukan tomato said...

wahh menarik...

oke lpas final leh join . hihi

SHaRiFaH aBD RaSHiD said...

fiqa..syara..
bergabung...
meletup!!!1

cAmca Dan GArpu said...

sy janjiiii sy akan joinnnnn~~~~...hehehe...

Belog Sambal Belacan said...

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini

http://akutetapaku85.blogspot.com/

Azym Azizi said...

Jerawat kira polka dot gak tak? Hehe.

fae jamal said...

blogwalking!;)
singgah baca entry!;)

meh singgah blog fae :

http://fzhjmldn.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...