Addict To Guitar~

Tumblr_ljoe4pkikc1qgmdsjo1_500_large

addict to guitar? Love someone with his/her guitar. Suke sgt. Jalan2 kat u tube jumpe la artis youtube ni.
Najwa Latif one of that. Jumpe....





Azhar Mustapa


Suaranya awesome. serius. Tak caya?










For view more >> AzharMustapa Official

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

10 Cakap Saya Jadi Engineer:

hyemynameisrasyid said...

wo.,nice one.,
well.,suka jugak tgok org main gitar^^
-Alahai~

Rozuan Ismail said...

kalau awak pon minat guitar,jom join segmen baru wan

Aimifiqa said...

@rasyid: taw xpe. best2. i like :)
@rozuan : yup. insyaAllah sy join.

Mohd Ridhuan said...

org pndai main gtar...
satu bonus lur...
bukan senang nk bljr main gtar...
huhuhuhu

Aimifiqa said...

@ridhuan : best nyer reti main gitar.bonus ape ek? hehe. nnt boleh ajarkan ek. kan2?

aleen aiden said...

yeah,alin pon suke ngn org yg pandai petik gitar.nampak kewl!hee

Syafiqa said...

Assalam, fiqa, guess what, we r in the same boat, :D btw kite penah la cube nk main guitar, sgt la x senang = susah :P ade kwn yg pandai main, cool sgt tgk dia main ;) and sorry x sempat join contest :( sbb still x hbs exam mase tu

naisya zdarwish said...

hey girl..the azhar mustapha already read your blog! hahah he likes it ^^
congrats girl ^^

Azhar Mustapa said...

wahh...terharu..thx aimifiqa...slalu2 la jenguk utube saye ye.. :))

Aimifiqa said...

@naisya : waaa. tharu gak. sbb dia dtg ke blog yg x seberapa ni.
@azhar : thanks visit mine. its my pleasure. yup. always dtg u tube :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...