Just One~

Tumblr_lf757irmjk1qfd43eo1_500_large

Tinggal lagi satu paper je lagi utk terus bjihad dan btempur dalam peperangan exam ni. Sgt adventure dan mmg adventure. Paper macam hard sket sbb more to physic = too physicologi. Kena imagine la. Tak retila bab imagine ni. Oh. wahai "strength of material aka SOM". Nanti kite date 10hb ni. Kita plan2 baik. Awak jgn curang dgn saya ye wahai SOM. Nanti jumpe ye. 

Teringat bila msg ngan ayah dan ibu.

Msg forward kpd ibu dan ayah : "Ibu & Ayah, Along arini ade exam. Doakan yg tbaik buat anakmu ini.

Teet..teet..hpku bdering mnandakan mesej telah msuk.

From Ibu : "Buat yang terbaik, doa byk2 kat Allah SWT ye :)"

Ayah : "Ya Allah, berikanlah petunjuk dan hidayahMu kepada anakku, tenangkan hatinya dalam mhadpi ujian dan peperiksaan. Berikanlah kejayaan di dunia dan akhirat. Sentiasa ingat akan Allah SWT. InsyaAllah akan berjaya"

Tsentap sebentar dan sebak sebentar. Along akan buat yg tbaik dari yg lepas ibu dan ayah!

Tumblr_krr62spwxc1qzfekfo1_500_large

Kan best kalo cenggini
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
Tumblr_lhbr0mymbp1qbdp1po1_500_large

p/s : sumber gmbr dari Cik We Heart It. 

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

2 Cakap Saya Jadi Engineer:

Cik Ezy said...

cayok! cayok!
buat yg t'baek ok..

Aimifiqa said...

@cik ezy : thanks dear for support me :) wee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...