BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011


Abang Ben Ashaari menampilkan kembali dengan segmen beliau untuk menggegarkan dunia blog pada bulan Mei 2011. Wow! Debaran yang kini terasa, dengan ini mengambil kesempatan utk mengejoin segmen ini. Tambahan dapat menambah kenalan baru. 

Nak join, klikla banner di atas

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

9 Cakap Saya Jadi Engineer:

nur dhiya' aida said...

datang kasik gegar !! (:

en solo said...

selamat hari sabtu...
jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- jom layan hindustan....
http://solomolo.blogspot.com/2011/05/hindustan-punya-pasal.html

szie1808 said...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Aimifiqa said...

@dhiya : gegar same2. yeah!
@en solo : thanks for comin. kite gegar!
@szie : boleh aje. wee :)

Ros Anisza said...

salam perkenalan...mari kita gegar!!!!

Ly_Tulip said...

MENYAMBONG GEGARAN semalam yang tergendala... Segment gegaran yang lepas x sempat nak gegar sume pon... Arap segment gegar kali ni berjaya la aku gegar sume...Heheh

Kalo free meh la jengok.. :)

*Peace Yo! :)

Ly_Tulip said...

MENYAMBONG GEGARAN semalam yang tergendala... Segment gegaran yang lepas x sempat nak gegar sume pon... Arap segment gegar kali ni berjaya la aku gegar sume...Heheh

Kalo free meh la jengok.. :)

*Peace Yo! :)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Abg Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.

Salam ziarah dari Abg Nadh. Jaga diri ya.. :D

Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...