Birthday Celebration!

Assalamualaikum~


Di entry INI ada ceritakan tentang birthday rumate kesayanganku selama setahun dekat U. Semalam dengan megah nya lepas kelas petang tu, kami segera ke GSC Midvalley utk menyambut hari lahir beliau. Pilih tempat tu sebab memang dekat.


Plan dgn kawan cik yana ni kononnya nak buat surprise. Alih, dia mesej


"ko kat mana? Jangan pegi dekat Jusco tau"


Aku dengan bangga nya tanpa tak ingat kat mana jusco *sebab dah lama tak jejak kaki kat MID. Ajak rumate aku pegi ke macam kedai farmasi kat bawah. Sekali........


Eh, itu bukan SI A ke? Rumate ak cakap. Dalam hati. Damn! Terkantoi.


Dengan segera, backup. "haahla. Takpe2, kita buat tak tahu je".


Last2. Terbongkar segala-galanya. Kita orang pergi celebrate kat Domino's Pizza.


Kek birthday for my rumate-Black Forest Cheesecake


Ape ntah nama dia. Roti bersama cheese. Sedap :9

Haa. Baju hijau tu la my rumate n the other tukang buat surprise

Snap orang dapur buat apa. Padehal tgh test my baby corby :P

Crazy Chicken rasa tomyam 

Chicken Pepperoni Yummy :9


Penat posing potong kek sama2. Last kek tak nampak. 

Slip bayaran makan untuk 3 orang di Domino's. *nak tgk terbalikkan laptop

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

12 Cakap Saya Jadi Engineer:

cik najihah said...

sedapnye,,
aimi..nampak matang

shiema sufian said...

nk dominos jugak :)

ღ p!nk veLvet ღ said...

terliur tgk kek 2, huhu~

Aimifiqa said...

@cik najihah matang ke?mmg matang. sbb da 20-an kan. haha

Aimifiqa said...

@shiema sufian jom2. meh kat sini. shiema belanja

Aimifiqa said...

@ღ p!nk veLvet ღ mmg sedap. rase mcm nk beli lg je

alif haris said...

wah wah .. sambut bfday domino ! hebat ah :)

Aimifiqa said...

@alif haris sbb ade promo. tu yg laju je

aimie amalina said...

alahaaii
suweeetnyeeela
epi besday kwn aimi!

Ummi_R❀salici❀us said...

ya Allah...sedapnyer...
terliur tgk black forest cheesecake tuu....!

Aimifiqa said...

@aimie amalina thanks aimi. :)

Aimifiqa said...

@Ummi_R❀salici❀us mmg sedap. sedap sgt~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...