Kenapa?

Tumblr_lsut2njkdm1r1ceowo1_500_large

semenjak semalam facebook tanak kawan dah dengan aku. Sedih la. Nak update psal event bagai pun susah. Macam mane nak tgk segala notification yang belambak2 tu? Asal bukak je jadi macam INI.


Dan for gambaran yang sebenar. Jadi macam ini?

Klik untuk tumbesaran BESAR.

Ada jalan penyelesaian tak? Buka dengan Internet Explorer pun sama. 


Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

7 Cakap Saya Jadi Engineer:

shiema sufian said...

selalu kalau jadi mcm tu sebab internet slow. taktaw pulak kalau ade sebab lain.

aliaa farhana said...

same la fiqa...kak al pun dlm seminggu ni asyik jadi camtu...banyak2 kali refresh browser pun jadi bende same...so kak al tutup browser, disconnect internet n connect balek n bukak...ulang banyak2 kali baru jadi ok....

alif haris said...

kalau kat lab comp uni saya.. juz kene tukar tarikh comp tu..

NasZ said...

kdg2 jadi sebab internet connection slow. saya pun kadang2 kena gak.

MOHD NASER.com

teh tarik said...

pasni awk ..kene rajin ..dekt2..dgn fb lorh hehe :D

nazirah said...

myb kene refresh bnyk x kot ;)

aimie amalina said...

emmmm
ni lain mesti kureng niii
betol kat nazirah tu
refresh kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...