Voice Really Awesome.

Sejak kapan bila aku suka dengar orang cover lagu ni. Search je kat youtube. Memang belambak la. Ada yang sedap bila cober song tu. Macam Najwa Latif. Dan ada yang sumbang. Opss sorila ye. Seikhlas hati.

But depe ni mmg really awesome la. Dah la muka comel + suara sedap. Dan masing ada gaya tersendiri. Mungkin anda kenal siapa mereka ni. Tapi aku baru kenal semalam.

Pika Eugene

Eh nama aku tu. Ok. Tipu besar. Suara dia mmg sedap. dan suka dgr lagu yang dicover. Tak caya. Jom dengar!




Dan yang best siap ada tutorial make-up. Sound effect cool!


Dan next becoming Yuna. Macam yuna. Nama pun lebih kurang.

UNA

Secomel nama dan suara. Memang mantap. Pandai edit video + suara yang myebabkan cover yang dia buat lagi cool!





Awesome anda semua. Keep it up!

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

15 Cakap Saya Jadi Engineer:

Lelaki Ini said...

pika sgt2 cnteq!

ZWAN SABRI said...

wah! mmg sedap betoila suara depa suma nii.. ;)


MySuaraBlog: Pekerja Yang Dah Tua Kerepot

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

knp diorg ni cun2..err.cmtu abg pun nk bt jgk la.abg kn cun.haha

NasZ said...

wah..bestnya suara dia. comel plak tu.

MOHD NASER.com

alif haris said...

woaah awesome la beliau :)

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

wah! best lah dorang..kita tahu najwa latiff je..hehe..rupanya ramai jugak yg buat cover ni..besst2..aimi bile lagi nak try? hehehe.. :)

Aimifiqa said...

@Lelaki Ini tau xpe. comel dan putih kan.

Aimifiqa said...

@ZWAN SABRI tau takpe. they got skill. and btuahnya!

Aimifiqa said...

@Iz.Eusof (Abg Stalker) hihi. abg mne cun. hensem dan macho la.

Aimifiqa said...

@NasZ betul2. sedap sgt

Aimifiqa said...

@alif haris truly awesome

Aimifiqa said...

@Fee Hafeezah ketuk keyboard hihi. kalau aimi yg buat. abis femes satu dunia ni. kene kutuk adela. suara i ni tak sedap mne.

aimie amalina said...

heeeeeeeee
layannnnn!=]

Una said...

@Aimifiqa alamak thanks budak comel buat review pasal kita :D hehehehehe


xoxo una.

Aimifiqa said...

@Una hihi. welcome2. suare kamu awesome best. suke dgr :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...