Acapella Cover | Mike Tompkins

Mungkin ramai yang dah tahu mengenai benda ni, Tapi nak share gak. Kali ini nak share dengan semua orang psal cover dari Mike Tompkins ni, but kali ini bukan versi piano, takpun gitar. Tapi versi Acapella. Ape itu Acapella?

Sounds Only Made From Voice And Mouth

Serius kreatif dan sangat unik. Memang jadi. Video viewers pun dah mencecah 4 Juta ++. Kire hebat la tu. Sound and voice sangat real dan memang sedap.

Jom layan~







Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

4 Cakap Saya Jadi Engineer:

En Joe ^^ said...

Salam.... ni blog saya..mintak follow n komen yer.. msk pertandingan ni..hehehe..... http://hapuskanhalanganakses.blogspot.com/

iPai said...

penah tgk video ni .. ada org komen kat video dia, yg mata mamat ni cantik .. ahakz

Aimifiqa said...

@iPai tula. baru je taw, hehe, ><

alif haris said...

heheh .. sy baru taw .. :)
tengs sharing :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...