Eh! Ade Like Button Kat Sidebar la~


Berkurun berblogging. Aku baru tau buat bende ni. Pages utk Blog ni. Sian betul. Orang punya da maju, aku ketinggalan jauh nun. Baru start buat bende ni. Saja mengisi masa lapang. Kalau suka blog ni, anda bolehla m'like' page ni.

p/s : Dalam masa tdekat ini, akan dianjurkan segmen Bloglist utk blog ni. Tunggu ye :)

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

10 Cakap Saya Jadi Engineer:

hyemynameisrasyid said...

hehe.,eh, malu nk tanya.,cmne nk buat 'like'botton yang kt bawah entry tu ek?

NasZ said...

haha..saya tak penah ada pun button tu kat blog saya..huhu...


INI ABANG BEN PUNYA PASAL LA...

Cik Ezy said...

saye lg r xreti nk wat page ni..
huhuk

Aimifiqa said...

@Cik Ezy Hehe. saya baru blaja wat bende ni. hehe ><

Aimifiqa said...

@hyemynameisrasyid hehe. nnt sy ajar cne nak buat ye

Aimifiqa said...

@NasZ
tula. baru tpikir nak buat sempena tak de keje nak buat. ><

aleen aiden said...

hahah.alin pon xreti.kene cek tutorial kat blog org dlu kot baru bley buat.hu3

Aimifiqa said...

@aleen aiden taw xpe, ni pun taye kat org cne nak buat. hehe ;p

hyemynameisrasyid said...

@aimifiqa:
thanks a lot ya.,
skang sy pon dh ada like button~
weeee~

Aimifiqa said...

@hyemynameisrasyid welcome ><

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...