Wordless Wednesday #2

Tumblr_lm55v3938d1qb8ikqo1_500_large


Wordless Wednesday :
Pada hari RABU, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)

untuk mengetahui dengan lebih lanjut klik sini



p/s : jom join bloglist atas ni tekan banner tu ><

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

12 Cakap Saya Jadi Engineer:

blog-tips-kurus said...

bloglist? Apakah 'kelemahannya'? hehe! :-)

hyemynameisrasyid said...

^^

sueRAFE said...

true :')

Cik Domo said...

u will find =)

Latest Entry: Doodle buat mereka part 2

armie::parc::udinc said...

someday, somewhere :)

Wordless Wednesday #3

Aimifiqa said...

@hyemynameisrasyid :). find someday

@sueRAFE yup. miss this part. huhu ;')

@Cik
Domo
hopefully. :)

@armie::parc::udinc kalo ade rezki tu tak kemana kan2?

De'din said...

what are u looking for ?
love !
=)

Aimifiqa said...

@De'din its sound near to that. hahaha. ade ke?? :P

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

cari apa ni =)

Aimifiqa said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA cari kejayaan dlm ape bende2. hehe

adwafarahin said...

yup for sure someday u will find it! :P

Aimifiqa said...

@adwafarahin i want to find~ hehe. thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...