Bloglist Lagi~ | Update


Ha..nampak tak kat atas tu. Sebenarnya ini adalah secara kasar untuk bloglist yang garden2 tu. Kiranya korang yang join tu akan dimasukkan dalam kategori dlm korang pilih hari tu. Cik Aimi buat blog lain hanya semata2 untuk bloglist ini yang bertemakan garden ni ha. Sekarang dalam proses utk m'audit' data2. So kepada yang berminat nak join lg ni?

Hit this >> SINI

Thanks kepada yang menjayakan bloglist Cik Aimi ni. Jom hebahkan~ Spread the secrets of garden. *eh dah mcm cite korea plak.

Klik ini churp2~




Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

2 Cakap Saya Jadi Engineer:

NasZ said...

hehe..dah join dah..group BEE..hehe..

MOHD NASER.com

NuSaNa NoSa 91 said...

secret garden?? best cite tu kan?? ahahahahaha~ ^_^

btw, comel la blog fiqa ni.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...