Big Surprise | From ColattaChoc Inaleesya


Alhamdulillah, semalam murah rezeki sangat. Datang berblogwalking ke satu blog ini yang sangat kreatif dari hasil tangan dalam handmade chocolate. Sangat unik dan cantik. Kalau tidak percaya jom ramai2 ke BLOG KAK INA  aka ColattaChoc Inaleesya 

Gambar di atas bukti yang aimifiqa telah diberi suprise yang sangat membahagiakan semalam. Menjadi follower nya yang ke-20. Entri beliau psal Cik Aimifiqa ni. Dan nak tahu apa hadiah yang nak kasi sama saya?

COKLAT yang harga RM50 (Alhamdulillah)

Sukanya dapat cokelat ><

Opss. bukan itu sahaja, akak ni memang sangat kreatif dan baik hati. She gave me watermark dari hasil tangan nya juga. (Act saya minta kat akak ni dan akak ni pun bagi) 

Watermark yang terserlah kreatifan dan comel.
Bestnya lepas ni blog ni akan ade watermark. Thanks Kak Ina.

Nak promote kat semua orang, jomla ke ColattaChoc Inaleesya

Ni kad bisnes beliau, (comel jugak)

*akak letak bisnes kad akk kat sini ye :)

p/s : Tak sabar nk tunggu cokelat tiba di rumah ku~ Yeepiii..:)


Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

12 Cakap Saya Jadi Engineer:

NasZ said...

wah...dapat coklat..nak sikit..huhu..

MOHD NASER.com

Muhd Fadil said...

untongnye. murah rezeki. :)

Aimifiqa said...

@NasZ best dapat coklat. ><
@Muhd Fadil Alhamdulillah, untung2. Murah rezeki utk akak n famili nye jua.

Colattachocolates said...

;);)

Colattachocolates said...

alhamdulillah dan insyallah... ;)

Colattachocolates said...

:)

Aimifiqa said...

@Colattachocolates :))

ZWAN SABRI said...

Alaaaaaaa, nak coklat jugaakkk.. erm, nanti klaw dapat coklat tu,share naa.. HEHE

Aimifiqa said...

@ZWAN SABRI hehe, nak share? ok je. hehe

dwaty said...

seronoknya... dapat coklet...

Sarah Naiema said...

Bertuah la awak nie..
tahniah ^^

Aimifiqa said...

@Sarah Naiema thanks. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...