10 Benda Yg Wajib Buka!

1. FACEBOOK
Paling penting dan mesti absolutely open walaupun baru bgn tidur kan? Kenyataan dunia.


2. Blogger
Suka buka sbb tgkla kut2 ade komen2 yg follower & visitor dtg. Kene balas dan komen. Jejak balik sape2 yg meninggalkan jejak di shoubox tu.


3. Nuffnang
Wajib usha walaupun sibuk mne, nak tgk bagaimana pncapaian trafik kebelakangan ni? Adakah menaik dan menurun? Tambah lg nak tgk dah masuk ke income bulanan? (Traffik trunla mggu ni sbb x update)


4. YAHOO
Utk check email samaada perkara penting yg telah diberitahu dlm yahoo mail ni. Kdg kwn2 attached files kat sini, contact ngn dealer ke? plg penting mnela taw if lucky ade hadiah dr nuffnang ke.
5. Formspring
Bukak bile ade soalan. Tapi selalunye xde je. Tiada sape yg nak taye kat teman ni. Kadang2 bosan jwb je soalan ape yg ditanya oleh kwn2 kat sini

6. Imesh
Taw x tmpt ape ni? Selalu buka sbb boleh Chat kat sni smbil download lagu. Sementara mnunggu loading lagu itu didownload kita boleh menambah kenalan dgn IM dgn mereka. Best2!




7. 4shared.com
Ini buka kalau duk kepingin duk dgr lagu. Mula la teringin nk download. Tapi kene ade line superb la baru best nk download. Kalo x berejam jgak. Penat eden nunggu.

8. Twitter
Baru buat dan kdg2 buka. Usha rakan yg tweet je. Padahal diri sendiri pun x reti ber"tweet2" ni.
Add saya? Kat sidebar ade nun.......................>


9. Youtube
Kat sini tempat ak bermovie. Skrg tgh demam cite korea ni (version drama) Ape lg? Dream High. Best sgt2. Best layan u tube kalo line best.


10. Innit
Kat sini di mana blogger yg mndaftar dekat innit, mereka selalu mempingkan blog di sini. Kalo blogwalking pun mmg best. Sbb dikhaskan entri dalam kategori masing2. Superb la.





Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

4 Cakap Saya Jadi Engineer:

Ibnu K said...

blog awak cantik dan ceria.. Betul jugak tapi takkan takde lagi benda yang wajib buka.. Hehehe.. apapun tq... best entry..

efa said...

yg last tak da huhu

Rozuan Ismail said...

sama lah kita..cuma saya x de imesh je..hoho

Aimifiqa said...

@Ibnu : Oh ye. tlupe la. ni list yg sy akan buka bile on9. hehe. ;)
@efa : jom try. best2~
@ rozuan: Imesh best2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...