Hadiah Utk Saya Ke?



Seperti yang dinanti-nanti kan pada entri INI. Sbb aritu mmg dah lama sis ni poskan. Tapi x dpt2 lg. Rupenye dari Sabah mari. Mgambil masa yang lama. Petang td time cek surat mmg tharu sgguh. Sgt Suke. Saya dapat hadiah dari sis Sharifah Nornazrah. Sgt impress dan teruja. Taw x dpt ape? Dpat jam dari Sabah ba. Thank sis!


Jom lwat blog sis yg cute dan sweet ni. SINI

p/s : thanks for the sweet present. I appreciate it!

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

4 Cakap Saya Jadi Engineer:

Rozuan Ismail said...

so sweet..kenapa dpt ni?sempena apa?

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

alhamdulillah...dah dpt.
hope aimi suka ye souvenir yg tak seberapa tu :)

Aimifiqa said...

@rozuan : so sweeet kan. comel gileer. sbb sy sweet, xdela sbb jadi lucky follwer blog kpd sis ni.
@ kak naz: mmg suke sgt2! tmbh2 lg dtg nye dri sbah ba. suke2!!

ciknonet said...

afiqah ...igt sy x ?? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...