Happy Anniversary!

 

Hari ni bertarikhkan 25 Februari 2011. Hari ni pernah menjadi kenangan manis bg En. Zakaria dan A. Salmah iaitu pada 25 Februari 1990. Selamat Ulangtahun perkahwinan saya parent saya yg ke 21! Ibu dan Ayah, Along buat entri ni khas sempena Anniversary Ayah dan Ibu. Along harap rumahtangga ni akan berkekalan sehingga akhirat nnt. Mge penuh dgn keberkatan dan redha Illahi di samping di dlm redha Jumaat yang penuh barakoh ini.  21 tahun termetrainya mahligai cinta ini bermaksud kukuhnya ikatan dan hubungan percintaan ibu dan ayah dalam menghadapi pelbagai dugaan dan cabaran terutamaya dalam mendidik anak2 (tmbh2 lg saya ni). Along berdoa mge keluarga kita mmg hepi selalu dan dirahmati Allah. Love u Ayah dan Ibu!! 





Hensem dan cantik kan parent saya!



 A memory that always remember. Happy Anniversary!! 

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

14 Cakap Saya Jadi Engineer:

Miezah Ghani said...

wahh , tahniahh .
happy anniversary :)
sweet !

Miezah Ghani said...

wahh , tahniahh .
happy anniversary :)
sweet !

efa said...

selamat ulang thn utk parent awk =)moga bahagia selalu amin =)

Izzani Zulkifle said...

Happy Anniversary to parents fieyka.
Semoga berkekalan selali.
InsyaAllah. :)

Cik Ezy said...

selamat ulang tahun perkahwinan utk mereka!!
=)

Muhd Fadil said...

selamat hari ulantahun pada parents u..
baiknya anak.. buat entri untuk parents.
:)

Nabilah Atiqah said...

sme ar...arie nie pown anniversary my parents gak....hehehe

Aimifiqa said...

@miezah, efa, zani, cik ezy, muh fadil : thanks!! for the wish! ^^
@nabilah :ckp kat parents awk jgak. hepi anniverseri!! hehe

Que a.k.a roulblur said...

happy anniversary...have a happy family...

Rozuan Ismail said...

selamat ulangtahun to your parent

Novelgurl said...

salam..cntek rh gmbr kngn tu ! slmt ulangtahun prkhwinn ibu bapa awk ^^

Aimifiqa said...

@que,rozuan, novelgirl : thanks. hopefully hav a good and happy famili hereafter too. *speakin

khaifaiz said...

selamat ulang tahun for u parent.. semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..


P/S: Bila la nak wish tuan tanah pnye aniversary ni.. hehe

Aimifiqa said...

@khaifaiz: lmbt lg. calon pun xde. hhehe. anniversary birthday ok la kut~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...