Blog Promo 2 : FIFTO BLOGGER !!



Kali ni bergandingan bersama lima-lima blogger yang tak kurang hebatnye. Mmg hebat dan cool. Newbie blogger ke mereka ni? Mcm pro je. Kalah saya. Semua ni drp BP ataupun Blogger Perak. Seronok seloro dgn mereka. Sesi lepas sesi bersama ayoi. Kali ni sapa yang bertuah ni. Jom scroll down!

1. Miss Aten


Cik Comel yang kiut ni bersama header nye dikenali sbg Cik Aten
Seorang yg pndai bgaya dan juga pndai main gitar (maybe sbb dlm gmbr)
Sgt aktif dlm blogging dan juga BP ni. Hot jugak la cik adik kite ni.
Newbie blogger jgak.
Cik adik ni suke wane pink kut sbb major dlm blog dy wane pink.




Sori amik gmbr di fb anda. Tgk pndai main gitar kan? Nak kenal sape cik gadis ni 

KSP? Ape tu? shortform dr nama beliau, Kirin Selama Perak.
Blog bertemakan warna hitam dan kelabu yang menjadi simbolik empunya blog ni
Dikenali rmai blogger2 dan sgt peramah org nye.
Kate Si Jejaka ni dy seorg newbie blogger, tapi kire hebatla semua 

gmbr yg menunjukkan sorg blogger tegar ^^

header yg cool like empunya blog ni


3. Muhd Fadil


Blog nya dikenali sgb Penyu Agar. Motif dia letak nama tu maybe dia suka akan penyu. Eh yeke? Eh2, bukan dia org ganu. Patutla.Terengganu yg mjadi simbolik kepada haiwan yang semakin pupus ni. 
Adakah di blog nya hanya mengisarkan cerita mengenai penyu? hidupn ye? 
Seorang yg baik dan peramah. 
Ape lg ye? Seorang yg macho. (yeke?)
Jom terjah sama ini blogger macho~





~~Seorang pencinta penyu~~



4. Anyez

Gadis sweetie ini dikenali sbg Anyez yang merupakan blogger tegar juga di BP. Blognya yang mengisahkan ttg hidupnya dan seakan dgnnya. 
Blognye bertemakan polka dot yg sgt sweet kaler iaitu pinky. pinky polka dot

Empunya blog bersama domokun!!


header yg simple and cool la sweetie!



5. Muna


gmbr yg kiut *eh ade dimple la.

Last but not least, milik si gadis comel ni mempunyai blognya bertemakan warna biru. Maybe biru her colour feveret.
Mengisahkan kehidupannya secara overall dan juga pengalaman adik ni. 

Blog yg kiut dgn kartun yg kawai~

header yg comel with katun kawai~~
                                                          
                                                            



Nak join BP. Klik BP atas ni! 

p/s : Just simple review psal u all semua. Jgn ade yg tkecik hati or ape2 ye. BP hebatla! Love BP!! JOm terjah blog-blog mereka dgn klik pada JOM SINI. Ayuh kawan2! ^^

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

4 Cakap Saya Jadi Engineer:

~Kirin Selama Perak~ said...

wah.
blogger tegar?
KSP ni newbie la.
tq la sebab review blog picisan ni.
:))

Eyka said...

eyka nak jugk! sob..sob..uhuhu..:(

Cik Ezy said...

eh.. blog saye xde pon?
hahaha

Muhd Fadil said...

yg sbenarnya.. degen bol tu ade 7 bijik semuanya. hehe..
header blog penyu dah tukar. hehe... wah.. tacing ni ade promo blog kat sini.. nanges airmata drh dah penyu.
haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...