Serius Lawakla~

Just nak share bende ni sbg mengisi masa lapang. Jom lengkapkan ayat2 ni mgikut tarikh lahir anda~ Ex-Kmpk yg post kat group td. Mmg lawak.

1-Ambil ayat dari bulan korang lahir:

January--------aku sepak
February-------aku lompat atas
March-----------aku karate
April-------------aku cium
May--------- ----aku terajang
June-------------aku peluk
July--------------aku buat sardin dengan
August-----------aku makan dengan
September------aku menari dengan
October----------aku menyanyi dengan
November-------aku jelir lidah kat
December-------aku lari keliling

2-Ambil ayat dari hari lahir korang

1------- burung hantu
2------- makluk asing
3--------public phone
4------- basikal aku
5------- lelaki salji
6------- gangster kampung
7--------mobile telefon aku
8--------hantu jepon
9--------kawan baik nenek aku
10-------kawan lembu aku
11-------cikgu lama aku
12-------kerbau ayah kawan aku
13-------ahli bomba
14-------lembu mak aku
15-------kambing ayah aku
16-------kapak mak aku
17-------lesung batu
18-------pedang aku
19------ lelaki lembut
20-------tikus adik aku
21------ ninja
22-------Chuck Norris
23-------mee kari adik aku
24-------kambing aku
25-------pemain bola sepak
26-------buaya
27-------ayam serama
28-------ipod aku
29-------kucing engkau
30-------kutu rayau
31-------hantu jepun

3-Ambil ayat dari hujung tahun korang di lahirkan

1--------- di dalam kereta aku
2 ---------di atas katil engkau
3 ---------di dalam jamban
4 ---------di bawah katil
5 ---------di atas motosikal
6 ---------di bawah jambatan
7 ---------di atas bumbung rumah
8----------masa makan atas meja
9 -------- semasa jalan2 cari kucing adik aku
0 -------- di dalam bilik tokwan

4-Ambil ayat dari color yang korang suka:

putih---------sebab aku suka macam tu
hitam--------sebab aku memang degil
Pink----------sebab aku memang terer
merah-------sebab ade suara yang bagitau aku
biru----------sebab aku seksi dan aku boleh buat
hijau---------sebab aku betul2 serius nak lakukan
Purple-------sebab ada orang suruh
kelabu-------sebab aku tak boleh control diri aku
kuning-------sebab ade orang ofer aku 10 rm
Orange------sebab aku pikir aku bijak
cokelat------sebab aku memang boleh buat
lain2---------sebab diri aku seorang ninja!


Ayat sya :aku sepak mobile telefon aku di dalam kereta aku sebab aku betul2 serius nak lakukan.

Jom buat anda pulak? Bagaimana?

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

12 Cakap Saya Jadi Engineer:

nulhazwany abdul malik said...

aku makan dengan cikgu lama aku di dalam jamban sebab ada orang suruh.
hahaha tak senonoh. haha

Amanina said...

aku makan dengan kambing ayah aku di dalam kereta aku sebab aku seksi dan aku boleh buat?

pelik nye ayat. haha

miss sadiq! said...

aku menyanyi dengan kutu rayau di dalam kereta aku sebab ada orang suruh.
haha! lawak jer weyh. kutu rayau? aigooo~ :p

bun said...

aku karate hantu jepun di dalam jamban sebab ade orang nak

huhu,hebat gax bun leh men karate :)

atie said...

kite ye..

aku menari dengan lelaki salji di bawah jambatan sebab aku tak leh control diri aku..kikiki

yaniechumeL said...

aku peluk makhluk asing dalam kereta aku sebab ada suara yang bagitau.. h0h0.. makhluk asing.. silap2 di ngap lak nnti..

yaniechumeL said...

aku peluk makhluk asing dalam kereta aku sebabb ada suara bagitau aku....
hhuhu
makhluk asing 2... silap2 dia ngap lak nti...

Aimifiqa said...

@hazwani: agak x senonoh di situ. hanya mainan sje. jgn ambil hati ye~
@amanina : agakla. ayat yg pelik dan ttanya2.??
sadiq : kutu rayau spe ye??
bun : wow. hbat tu ade karate,
atie : so sweeeet. lelaki salji tu
yanie : makhluk asing versi comel

P0polita said...

aku menyanyi dengan hantu jepun mase makan atas meja sebab ade suare yang bagitau aku..

wakakak..lawak la~

Aimifiqa said...

@ popo : serius kelakar

Aimifiqa said...

@ popo : serius kelakar

BAJITOS said...

aku peluk lelaki lembut di dalam jamban ! HAHA . comei nyeeeee ayat aku ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...