100??




Alkisahnya, dah lama nak wat award ni. Semalam la nak create satu award sempena cik aimifiqa ni follower dia dah mencecai angka 100. Dah cecah pun. Excited semacam. Maklumla baru jer berjinak2 dalam dunia blogging ni. Dah target da, sape yg ke100 nak bg award kat org tu. Cuma xde kesempatan je nak buat award ni.Tapi kan tadi masa Blogwalking di dunia maya, jumpela blog yg kiut ni, tibe2 rase nak follow dy.

Dan Cik Aimi ni telah jadi follower dy yg ke100 juga.
Oleh kesempatan itu, Cik Adik Shiffa telah menganugerahka
n sy award yg comel ni


Dan ini pula dari Cik LynMafia. tengs dear!

'Create


Comelkan?

Oke. Ni part saya pulak ye. Nak anugerahkan award ni kepada.......


A.D.A.M (kalau x silapla)


Haa! Ini award saya ni. Cantik x? Harap2 OKla. Thanks sbb sudi singgah belog Cik Aimi ni dan sudi follow blog yang x seberapa ni.


p/s : To all follower, amikla award ni. Ikhlas di hati untuk memberi. Jika ingin mgambil award ni sila tinggalkan komen pada entri ni.
Sayang korang


Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

2 Cakap Saya Jadi Engineer:

A.D.A.M. said...

Thanks! Smart! Suka2. :D

Apple Aimi said...

welcome2. thanks sudi jd follower kat blog sy yep

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...