Opss. Ditag??

Tadi bukak je blogku. Aku telah ditag oleh Cik Nini
yang comel tu.
Waa. First time kene tag untuk sesi soal menjawab ni. Tibe2 rase mcm best je nak jawab soklan2 ni. So, Skrg ni nak jwb semua questionaire yg telah ditag. Jom jawab!

1. Apa benda yang paling pentingdalam hidup anda ?

Mestila parents gua dan famili, kengkawan dan semualah

2. Benda terakhir pakai duit sendiri ?
Semalam gi penang beli selipar rm10 n beli kek Danish 3 pieces rm5

3. Dimana tempat perkahwinan dan tema perkahwinan ?

Dekat umah kut xpun kat dewan(baru havoc sket). Tema perkahwinan suke kaler - (silver n ungu takpun warna hijau) - Jauh lg perjalanan x terpikir pun lg

4. Adakah anda sedang bercinta sekarang ?

Opss, soalan sensitif ni. Haha. Buat masa ni bukan masa bercinta saya lg.

5. Berapa lama akan mencintai dia ?

InsyaAllah kalau ade rezeki, saya akan mencintai dia seumur hidup ngee~

6. Novel , Buku , Majalah anda beli ?
Jarang beli bende2 ni. Skang nak bace pun pinjam kawan jep. hehe

7. Namakan orang yang anda nk jumpa ?
Oh bestnyer kalau dapat jumpe pelakon BOF yang ni





8. Adakah anda rajin basuh baju sendiri ?
Mestila. Tapi selalunya dibasuhkan oleh washing mashine tapi ak yg handle mesin tu. Kire sendiri la jugak kan?
9. Dimana tempat anda mahu pergi ?
Nak pegi over the sea la, nak gi AUSTRALIA. Nak jumpe KOALA

10. pilih 1 , peluk atau cium ?
Mestila dua2. Baru lengkap kasih sayang. Hehe

11. Beritahu 3 benda org yang anda tag .
yang rapat ngan saya
rakan blogger & follower saya
rajin ke blog saya

12. Org seterusnya akan di tag adalah






Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

4 Cakap Saya Jadi Engineer:

Adam Hafis said...

berani anda tag senior anda? huh!
*malam ni kena gigih jawab soalan. ingatkan dh habis exam dh x de soalan lagi. hehe ^^

Apple Aimi said...

Hahaha. Opss. Sorila senior ek. Memandangkan anda seorg yg aktif blogging, so anda ditag. huhu. x salah kan?

Adam Hafis said...

haha. x salah pun. lepas ni tag la bebanyak lagi ye. haha ^^

A.K♥ said...

:)
Saya tak pernah kena tag lagii...
Yalah.. masih baru dalam dunia blogging! :P
Kawan pun tak ramai lagi... :)

P/S: Saya sudah follow awak! XD

A.K (http://perisple.blogspot.com/)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...