LOVEHUNTERSSS 1ST LUCKY DRAW


Waa. Ade lucky drawla. Ditag oleh kawan seperjuangan time matrik dulu. Kembar nama.
Credit to : Afiqah Khairuddin http://matcuoi.com

First time di tag dalam contest lucky draw ni. Tapi kalau ade rezeki dan lucky.
Mesti best kan kalau dapat. Hadiah dia dalam nilai rm20. (Banyakla tu).

Lucky Draw ni dianjurkan oleh cik @ puan yang comel ni. hehe




Syarat2 yang ditelah tetapkan oleh juri yang bertauliah iaitu Cik Love HunterSsS ni.

http://matcuoi.com Terbuka kepada semua blogger tak kisah follow ke x (Baru jee follow)

http://matcuoi.com Buat entri spesel psal Lucky Draw ni (Dah buat da ni)

http://matcuoi.com Nyatakan hadiah yg nak diberikan if the "lucky" one. ( Nak ape ye?)

http://matcuoi.com Diafdalkan letak header kat sidebar >>> kat sebelah

http://matcuoi.com Pastu tag rakan blogger anda. Hmm nak tag..

Syara ( jom masuk)

http://matcuoi.com Tinggalkan jejak anda dekat entri psal lucky draw ni..

Tarikh tutup penyertaan: 15hb Disember, 12:00 tgh malam


Last but not least : Harap sangat dapat jadi orang yg bertuah tu.
Thank to L.O.V.E HunterSsS http://matcuoi.com





Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

1 Cakap Saya Jadi Engineer:

L.O.V.E hUnTeR said...

TQ sudi join..:) Good Luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...