Suke Bila Jejaka.......



Oh, kali ni mcm terdetik untuk menyingkap ciri2 yang diminati oleh sesetengah kaum hawa kepada kaum adam. Tapi ni nak cite psal appearance luar.

Suka bila seseorang.......
Wearing spectacles ( nmpk smart n kdg2 macho gak). Oh my Ji Hoo. http://matcuoi.com

Lesung pipit @ dimples yg menjadi kegilaan ramai (Dalamnyer!) http://matcuoi.com

Oh cutenyer budak comel with dimples http://matcuoi.com

Suke stail rambut gaya ini (korea punye psal la ni) Oh my Ryo! http://matcuoi.com




Stail rambut "M"? Ade style jugak but depend kat ssorgla.
But Leonardo Dicaprio mmg sesuai dgn rambut ni. Suke2! http://matcuoi.com

"Spiky" merupakan trend tkini yg mnjadi gilaan semua golongn. But look smart too. http://matcuoi.com

Tapi tak semesti sifat luaran semata-mata ini menjadi bahan ukuran. Sebab semua ni x kekal la. Nanti da smpai ke tahap "tua". Hilang segala kecantikan ini. Yang paling penting sifat yg wujud dalam diri. JOm Check!

http://matcuoi.com Tinggi ilmu agama
http://matcuoi.com Ikhlas
http://matcuoi.com Jujur
http://matcuoi.com Baik hati
http://matcuoi.com Berdikari
http://matcuoi.com Elok percakapan

http://matcuoi.com Hormat-menghormati

p/s : Kalau nak listout ni mmg pnjg. Tapi yg penting semua dlm icon2 ini. Oh! Entri yg merepek http://matcuoi.com


Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

16 Cakap Saya Jadi Engineer:

Fiqas said...

dear, yg luaran tu tak penting...yg penting hati..:)

2+2=5 said...

jihoo comeyyyy!! i loikkkkkkkkeee ;p

huda yunus said...

fiqa : style rambut ryo chunn...keh3... :D

acik mimi said...

salam...
blogwalking dgn mudah di blog saya...

A.D.A.M. said...

dua2 pun penting. =) Tp dalam lagiiii penting.

Apple Aimi said...

@adam : Yup dalam tu mmg penting. Kdg canti di dalam tu akan mengatasi cantik di luar. ngeh2 ;-)

A.D.A.M. said...

hehe. betui2. :)

Puteri Iqa Izyan said...

si lesung pipit. :)
i loike... hee

aqeyLs said...

wahahhaha..style2.. huhu

Apple Aimi said...

@aqeyls : Taw xpe. kalaula jadi my bf. huhu. perfectla. ;P

nekkenproject said...

HUAhua.... Patik Suka INI article

Fxysche Nas said...

dalam sgt pentg
dan yg utamanye...anda dan dye saling mencintai...
hehehehe

deqlis said...

tambah satu "tak merokok"

jom singgah rumah akak
http://ellismelia.blogspot.com

Apple Aimi said...

haah. lupe lak. not smoking! tu yang penting. sbb nnt cepay sakit. haha

iPai said...

kene pasang iklan ni .. baru orang tahu aimi cari yang jenis cam ne .. suh anta resume kat mak .. hhehe

Aimifiqa said...

@iPaihihi. ade dlm senarai ke ciri2 ni? boleh je nak iklan kan~ waa. kene buat resume tak boleh tahan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...