Weekend Yang Menyeronokkan!

Assalamualaikum. Nak story psal weekend yg lalu hari Sabtu hari tu, agak lama masa blalu, tak sempat nak post ttg ni. Haa pic kat atas ni gmbr halaman kampungku. Yang kini hanya tinggal rumah saje. (Adik yang sedang bergayut)

Aktiviti yang kiteorg lakukan ari tu menebang pokok teh kat depan rumah. Sangat tinggi woo. Memang perlu tenaga yg byk buat. Guna gunting yg besar tu.

tengok dah clear sket. Tadi punyelah tinggi bebenor. Skrang nak nmpk cantik.



Adik pun tlg sekali ^^
It's me


My mom ^^


Lepas potong2 pokok teh tu, kami bakar lebihan pokok yg dipotong.


Open burning occur. Hehe.

Last pic ni sempat di'snap' ats karenah adik yg x masuk akal merentasi sempadan bukit berapi yg panas. Hehe.

So wondering weekend!! Luv it.








Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

7 Cakap Saya Jadi Engineer:

s820 said...

Hi.. wah bestnya! Dah lama tak rasa suasana macam tu. :D

Cik Ezy said...

best nye..
satu family wat keje..
sweet..
=)

Aimifiqa said...

yup. memang menyeronokkan walaupun penat. Mmg dah lama x rase suasana cmni. =))

miss sadiq! said...

bergotong-royong amalan mulia.
hehe.. :)

Hariz said...

Wahhh rajinnyer... Anda semua.. Best gotong royong ngan family nie kan? :)

http://profhariz.com

hans said...

bab membakar yang best tu
hohohoho

P/S : Laksa Sarawak Versi Alor Setar Memang Sedap

bukan photographer said...

suke pic yang last 2..teringat mase kecik-kecik..hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...