"Contest Adik-Beradikku Yang Cute"


Encik Fadhirul Ahmad sedang menjalankan contest yg sgt2 sweet. Psal sibling. Best nyer. Ape lagi, mau join la. Nak tahu syarat2 contest ni? 
Nak letak gmbr yg ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Time snap gmbr ni masa on the way nak balik kampung. Yg ade dlm ni 4 org je. Lagi 4 dah x muat nak masuk. Sbnrye time tgkp gmbr spatutnya dua org je. Tapi tibe2.. 2 org lg menyibuk nak interfere jugak, dan masing2 buat muke plak tu. Mmg kene hempit dah macam nasi hempit je muka aku dlam gmbr ni. But I like this picture.
-edit by photoshop-

sentuhan digunakan
-lomography-
-photography version-

Tag:


Cik Jiha



Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

5 Cakap Saya Jadi Engineer:

KyêrulL said...

weeeEeee GOOD LUCK tau tau ^.^ rajin² lah singgah ke blog sy.. hehehe

P0polita said...

lovely! good luck ye.. hehe

bunga said...

good luck yek..

~Kirin Selama Perak~ said...

semoga berjaya
:)

"Che Ain" said...

datang singgah dr contest di atas..
Coretan Che Ain..gud luck!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...