Date with...:)


Dating ngn liyana jasmay. My rumate,liyana. Kami meronggeng di Wangsa Walk semalam. Masyuk sungguh berjalan di wangsa walk tu.


Daripada stesyen universiti ke stesyen sri rampai, mak aih 15 stesyen, kebas buntut nunggu smpai ke destinasi tu. Lama bebenor. Dalam setengah jam. Dan dlm kul 11 lebih smpaila ke Sri Rampai,
kami jalan kaki je dri stesen ke Wangsawalk tu. tegar tul.

Smpai2 je, terus ke tingkat atas utk tgk wayang cite HMM (Hikayat Merong Mahawangsa). Tiket kul 2.30.

Melantak di KFC sebentar

Snack plate

Chezzy wedges ( feveeret)

Lepas tu tgk wayang @@


Cite HMM( Hikayat Merong Mahawangsa). Suke2. Superb la cite tu. Tak mcm cite melayu production pun. Sgt mantap. Best2


Prince Marcius

Mero Mahawangsa

Lepas tgk wayang kompemla lapa balik, gi mkn kat Sweet Bowl. Hentam mknn ni


Asam laksa satu


Honey Dew Sagoo (our desert)


ice lemon tea

Tang mknn je brape inggit da. But nice weekend I have. Best2. Best lepak kat Wangsa Walk. Baju dress kat sne murah2. Ape lg? Jomla.



Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

10 Cakap Saya Jadi Engineer:

Muhd Fadil said...

bio betik dengan liyana jasmay !!! haha
amat kejelesan berlaku disitu. best nye desert ! nak skitttt....

Cik Ezy said...

filem2 kru mmg mantap abes..
bajet die juta2 kn.. padan la..
hahakk

ayoi said...

lapo la pulak bace entry kali nie..huuu

ayoi said...

lapo2

Rozuan Ismail said...

wangsa walk sgt best..huhu

sembil9n said...

nk tgk wyg!

Aimifiqa said...

@fadil: kalo liyana jasmay, wah, popular gua nnt.
@cik ezy : yup. mmg best dan sgt bbaloi dgn belanja filem ni
@ayoi: sedap kan? tgk betapa nafsu kami mkn,
@rozuan : yup. mmg bes
@af9: jomla. kasi gempak wayang!

fLy_AwAy said...

best nye makanan tu -___-"

cik najihah said...

aimi..kamu ditag :)

Nurul Afifah said...

best la spend weekend gni..mkn>>tgok wayang>>mkn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...