Grafitti Arts












This is my version, using GIMP 2. Tadi godek2 file, byk gak ak wat ni~ Love it! My Own Grafitti Arts!

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

13 Cakap Saya Jadi Engineer:

Pakcoh said...

Pakcoh takda ka?

dwaty said...

cammana nak buat pic ni????? boleh buat header...

Cik Ezy said...

comel jgk..
kreatif..
=)

Aimifiqa said...

@pakcoh : hehe. xdela name awk.
@dwaty : gune gimp. boleh buat header kalo nak.
@ezy : thanks. Hehehe

Lilyel said...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily

miss sadiq! said...

weii.. lawa n smart giler!
terbaaekk!

miss sadiq! said...

weii.. lawa n smart giler!
terbaaekk!

Zainurin Zin aka BanZai said...

thanks for info...been a long time to find this software..

cilla ghazali said...

mcm lawa je. nk jugakkkk :P

Aimifiqa said...

@chilla : kalo nk kene wat request. hehee.

mikeon9 said...

lawa-lawa.. macam adobe photoshop ke? kalau guna adobe photoshop ni banyak layer nak kene buat ni..

Entri Terkini Saya: Kucing Kini Pesaing Lelaki?

MuhD NoR AzyM said...

Wow! Smart kot! Dah lama mengidam nak buat graffiti camni..hehe. Mana nk download software gimp ni? :p

Aimifiqa said...

@mikeon9: xdela ni guna software GIMP. lebih kurang mcm adobe gakla
@azym: Boleh download je dgn search di Google ni. heee~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...