REVIEW : Royal Blue Night~

Kan saya penah bgtaw yg ade dinner tu kat 

. Sgt best dan best. Sbb meja saya mmg hujung dunia dan terperuk. Memang dah x ingt dunia ape yg terjadi kat depan stage tu, memang main makan je. Dahla gelap, ala romaantik gitu. Nasib baik x tercekik je. 
Overall majlis ni sgt simple and short event. Tak memening kan kepala. Persembahan pun xdela byk sgt, boria, band of song, tarian, dan ape sude x ingt. Tak nak ckp byk2, sbb sy x suke ckp byk. Hehe. So, kat bwh ni ade sket gmbr utk review malam MPA hari tu punyer. Lame gile punye event baru nk update. Enjoy!!

with senior (KELAKARians)

All girl with blue dressing

me + fain + shu = friend

we again!

ok! ni senior yg cool. dah mcm pengantin lg (dpt best dress boy)

1st cara pyediaan mknn kat hotel Marriot

Senarai menu yg makan malam tu. Best n sedap! Thumbs up!!

Roated Crispy Sesame Chicken with Cracker

Special Hot and Cold Dish (x sure la)
main makan je dlm gelap2 tu

 Shoot after dinner!

gaya tersendiri



Saya dpt anugerah time malam tu. Dapat Anugerah Ad-Hoc TErbaik baik projek kolej ni. Thanks sgt2 to All yg mberi kepercayaan kepada saya terutama PENGARAH! Thanks. Komen saya : NO komen. (dah mcm artis jep. Poyola ko.)

Hadiahnya....
Pendrive! ^^

Pic wif my romate!

pose dekat tangga kat Hotel Marriot

Best event! Tapi yg x best naik bas ke sana. 



Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

3 Cakap Saya Jadi Engineer:

syairahmohdanuar said...

tiba tiba rasa biru itu cantik.lol :p

Aimifiqa said...

@syairah : taw xpe. mmg cantik sgt wane ni. suke2~

cik najihah said...

cantik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...