Happy Birthday My LOve!!



Yg berdiri tula Birthday Girl. Hey budak! Selamat Hari Lahir. sorila tak call mlm td. Terlupa dan tak nak ganggu anda tidur. Buat prank, buat mcm ari ni hari Earth Hour je. Gambar ini time kite gi Cameron kan.
Along nak wish kan Anyah mge:

Mge bahagia dunia dan akhirat
Jgn nakal2 ye
Sentiasa jadi anak yg solehah dan dgr ckp parent
Belajar rajin2 dan jadilah apa yg anda impikan
Jgn nak mengatal skrg ye :)
Have a blast
Senyum sokmo

Mge di hari yg penuh barrakah ini, anyah sentiasa diberkati dan jadilah matang sikit bila dah umur pun makin meningkat. 

"Selamat Hari Lahir! " Happy Birthday!" Amirah Nu'aimi~


gmbr ni time ko sakit mata kan?


Video for u~




Jom Sokong Earth Hour Malam ni. Tutup semua lampu dan elektrik malam. Marilah bergelap bersama2~
Save The Energy! 

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

6 Cakap Saya Jadi Engineer:

Anonymous said...

Waa, terharu sangat2 post ko ni. Aaa, ko letak gamba mate sepet tu? Malu la wey. Tapi, takpe la. Aha. Diringkaskan, THANK YOU SOOOOOOOOO MUCH ye. Nak ADIAH!!!!! =] *Sayang kamu sangat2*. -Mira Nu'aimi-

hans said...

sampai terharu kawan ko
hohohoho

Aimifiqa said...

@hans : its not my friend! but my lovely sister. lupe nak mention~ haha. adik gua. :)

Cik Ezy said...

epy besday utk budak tu..
hehekk..
=)

Anonymous said...

Along, nak hadiah patung monyet!!!! =]

Cik Moon said...

hpy birthday utk dia yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...