Kad Raya Multimedia Untuk Semua




Kad Raya khas untuk follower dan pembaca blog Aimifiqa ini. Ada juga diberi kad raya tapi disebabkan tak banyak beli kad raya, so dengan rajinnya megedit guna kedai buku ini. Mperah kepala otak nak design cane. Dgn simple terkeluarla kad raya di atas nun. 

Raya berapa hari lagi, Semua di perantauan juga sudah sibuk pulang ke kampung halaman. Suasana di rumah pun makin meriah dan happening. Rasa seronok sangat. Bertambah lagi kumandang kagu2 raya.

Kepada semua yang membaca entri ini, ambil la kad raya yang huduh ini. Tapi ikhals di hati

  • Semoga tahun Hijrah 1432 dan seterusnya membawa seribu rahmat buat kita
  • Semoga kita diberkati selalu
  • Moga panjang umur dan murah rezeki
  • Jangan makan banyak2 waktu raya nanti
  • Klau korang baik hati, dermalah duit raya kat saya jua
  • Moga bahagia & berjaya dunia dan akhirat

Wish awal sebab mesti ramai balik kampung esok kan? Moge perjalanan anda selamat sampai dan pulang. *jeles dapat balik kampung. 


"Selamat Hari Raya Aidilfitri"


p/s : Awalnya wish. Tengs kepada semua. :)



Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

26 Cakap Saya Jadi Engineer:

mindaKhayaLan said...

selamat hari raya maaf zhir dan batin..

NasZ said...

selamat hari raya aidil fitri Aimifiqa..

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Aimifiqa said...

@mindaKhayaLan mge raya ni mbawa makna kpd kita

@NasZ hihi. thanks ya. nk duit raya.

sergeant keroro said...

selamat hari raya :)

p/s : dah bagi contoh kat entri tu, check balik ye camne nak copy paste :)

Aimifiqa said...

@sergeant keroro thanks ya. hihi

Kumbang Jingga said...

lawanyaaaa kad raya tu..nk satuuuuuuuu huhuhuh

nelly said...

Selamat Hari Raya ! Hari untuk kita bersuka ria !
:)

cik najihah said...

slamat hari raye aimi

Aimifiqa said...

@Kumbang Jingga hihi. thanks ye. ambil la. pastu print sendiri. hihi


@nelly hihi. hari kite mkan smpai lebam

@cik najihah selamat hari raya juga

alif haris said...

selamat hari raya juga :) hehee
salah silap harap diampun ^^

sy balik kg awal pg raya :D hehe

Aimifiqa said...

@alif haris bestnye balik kampung,. nak ikut juga

asy faro said...

hey aimifiqa! thanx coz sudi datang usha blog aku!

btw, cantik r kad raye tu, ingatkan aku sorang je dapat! hehee

Aimifiqa said...

@asy faro hihi, ini utk semua yg rajin dtg dan bertandang ke blog :D

Ezad Skytech said...

Selamat HAri Raya Aidilfitri..(^^,)

2+2=5 said...

selamat hari raya pikahhh :)

bard bahtiar said...

slmr raya aimifiqa..slmt mkn kuih smprit..

alif haris said...

hehe jom2 :D

Siti hajarnaimah said...

Selamat hari raya aimi!

alif haris said...

eh belog budak pndiam ?? haha yeke

Aimifiqa said...

@alif haris hihi. betul la. pemalu org nye :D

Adam Roeslani said...

selamat hari raya daripada adam roslan :)

Aimifiqa said...

@Adam Roeslani slmt hari raya juge :D

MIMIE AIZA said...

waaahhh.. sy dah lama x dpt kad raya

Heidi Shafiq said...

salam lebaran.. :)

EmanTheHalia said...

niat raya tak ari tu? haha

Aimifiqa said...

@EmanTheHalia niatla. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...