Yeah! Dapat Domokun!

Assalamualaikum~

Kan pernah cerita yang akan dapat hadiah dari SIS ni yang melibatkan menjadi follower dia yang bertuah.
Petang tadi dalam tengah syok2 tidur, dapat satu mesej dari adik,

beep..beep..beep

"Along, hadiah kamu dah sampai "
"Hadiah ape? Sapa yang bagi?"
"Domokun~. Syakirah Samat"

Memang seronok la. Cuma tak dapat secara live je sebab bende tu kat rumah kan. Maknanya bulan 11 la baru dapat pegang.

thanks kak syakirah! Suke sangat, kiut pula tu.

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

9 Cakap Saya Jadi Engineer:

cik najihah said...

nak jugaaakk..aimi..cane nak buat tajuk yang mcm entry hot tu?

Hunnym Syot 美智子 said...

wahh.. comelnyee domo tuw :)
tahniah dapat hadiah best!!

http://irsyanim.blogspot.com/2011/09/wordless-wednesday-domo-i-love-it.html

Paris Hilton (M) said...

nk pnjm!!

NasZ said...

wah...domokun..hehe..

MOHD NASER.com

aimie amalina said...

weeeeeeeeeee
conoknyeeeee!
tahniaaaah kamuuuu

aimi said...

best nye :)

Aimifiqa said...

@cik najihah hihi. jgn jeles. nnt ade tutorial

@Hunnym Syot 美智子 tengs2. :D

@Paris Hilton (M) hihi. boleh2.

@NasZ hihi. domokun comel!

@aimi thanks aimi2. hihi

Linda Fuad said...

okey fine~ jeles..;p

untunglaa kak aimi~~ ;D

Aimifiqa said...

@Linda Fuad jgn jeles ye adik. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...