Raya-raya!

Raya ni memang sibuk dengan beraya dan majlis tunang dan kawen. Memang tak sempat nak sentuh blog ini. Sempat jenguk je. Lepas dah lama x update mula malas nk menaip ni. So kali ini entri ringkas dan padat je sepanjang raya ke 5

Raya ke-2
Memandang kan kedua-dua belah mak dan ayah sudah tiada nek dan atok. #Al-Fatihah. hari kedua biasenya kami dua keluarga berjalan-jalan sekitar Cheh, Kati menziarah keluarga terdekat.

2 famili

Cucu Arwah Tok Pie dan Pah Hasnah

Raya ke-3 
Paling bosan sebab duk kat umah memanjang. Menunggu orang dtang beraya. Bukan ape, sepatutnya dah beraya sakan, tapi jiran tetangga, ada majlis akad nikah. So kami tolong la apa yang patut. #Macam tak ikhlas je. Tapi ikhlas ni

Raya ke-4
Tunggu di rumah juga. Hari ini kami sekeluarga ke kedai gambar untuk snap pic dgn baju raya secara officially. Tak sabar nak tunggu.Malam ada bacaan tahlil di rumah pak cik sedara.

Raya ke-5
Banyak open house hari ini. Maafla tak dpat nk datang, sebab hari ini 2 kenduri kawen nak kena pegi. Memang kelam kabut dibuatnya. Sapa nak datang beraya rumah, mmg terbantutla. Sebab takde kat rumah

p.s : Memang pendek je. Sebab malas nak taip. Lagi satu mmg bukan kaki photo. Mmg takde gambar la. 


Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

4 Cakap Saya Jadi Engineer:

sergeant keroro said...

hehe, sama la kita. tak ada gambar sangat XD

Hunnym Syot 美智子 said...

wahh.. raye-2 pown ade gak owang nak nikahh dalam minggu pertama lak tuww.. hehee


http://irsyanim.blogspot.com/2011/09/raye-jalan-jalan-raye-dan-hantu-bonceng.html

cik najihah said...

cantiknye umah die

Aimifiqa said...

@sergeant keroro gmbr malas nk ambik.

@Hunnym Syot 美智子 mmg pun. nak dpt feel raya. syawal.

@cik najihah hihi. umah kampung. dah xde sape tinggal situ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...