BE lagi!

Bukan untuk membanggakan diri ke apa, cuma nak ucapkan thanks to Mr.Nuff sebab sudi bagi 3 BE baru. 


Eh thanks kepada advertiser yang sudi mengiklan di blog yang tak seberapa ini. Thanks kepada

anda......
anda......
anda......
anda......

Sebab sudi singgah ke blog ini :)

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

14 Cakap Saya Jadi Engineer:

SoLy SoLicious said...

tahniah ye :)

Aimifiqa said...

@SoLy SoLicious terima kasih soly~

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

tahniah pd aimi..:) dan takziah pd abg sbb x pnh dpt.

hafiz hafizol said...

untungglahh... kite x penah dpt pun BE !!

Paris Lipton said...

eh, same2..hehe

Renee Meow said...

BE tu aper dear?? hehehe nmpak sgt buta IT.. ;p

Aimifiqa said...

@hafiz hafizol hihi, thanks u~

Aimifiqa said...

@Iz.Eusof (Abg Stalker) hihi. takdela abg. nnt dpt la suatu hari nnt. hihi.

Aimifiqa said...

@Paris Lipton seronok kan~ tapi..nak tggu naik tu, payah gak

Aimifiqa said...

@Renee Meow hihi. BE tu buffered earning. advertiser yg iklan kat blog kita dlm masa tertentu dan akan bg nilai yg tertentu kepada visitor yg dtg blog. hihi. mcm tula.

Renee Meow said...

oic.. normally kena ada brape visitor untuk layak dpt BE nie? o.O

roha said...

tahniah! saya dah lama tak dapat BE huhu...sudilah ke blog saya ;)

Aimifiqa said...

@Renee Meow start nak dpt mostly per week UV 1000. lebih kurang la. act x tentu gak. but update la selalu kat nuff punya profile.

Aimifiqa said...

@roha tengs ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...