For You!

Assalamualaikum~ 

Minta maaf atas kelambatan dan kelembapan atas buat hadiah untuk komentar yang sporting di blog ini. Maklumla busy dan kemalasan untuk membuat apa-apa. Thanks kepada yang respon dan memberi komen di blog ini. Sangat seronok bila berblogging begini. Dan sebagai balasan dan penghargaan, saya dengan rela hatinya  menukilkan dengan tangan yang tak kreatif ini akan dan telah menghasilkan satu nukilan GRAFITTI diberikan kepada follower yang telah dinobatkan sebagai komentar yang tegar.

Bulan June 2011 - Abang Nasz

Meminta sebagai warna biru. Tak tau nak amik warna biru apa kan. Banyak sangat. Harap anda suka.


Yang Ini Bukan Original. Oke tak? Ganas??

Nanti tolong email untuk respon for the original one.

aimifiqa@yahoo.com

For the Next Lecturer Sporting For July 2011.
Goes tooo.........


Boleh emailkan ciri-ciri yang dikehendaki juga. 

Warna :
Huruf yang Nak Tulis : *disarankan 4-5 huruf je


p/s : Nak juga? Komen la entri2 sebelum ni. Rezki anda ke? F.O.C je. :D

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

11 Cakap Saya Jadi Engineer:

aimie amalina said...

kretip nyeeee la aiii
hehehehee

Aimifiqa said...

@aimie amalina thanks ye :D

NasZ said...

Hehe... Thanx. 1st time dapay.

Aimifiqa said...

@NasZhihi. welcome :D

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

wah..lecturer sporting.haha..;)) abg da pencen dr jd lecturer.skrg bz la so kurg berBW n komen.

Aimifiqa said...

@Iz.Eusof (Abg Stalker) tula. jarang nmpk abg update blog. smela. bz mmnjg ni. takpe. nnt jadi lecturer kat blog aimi ye. hihi

iPai said...

wah .. turn kita plak .. yeay .. hehehe

ARYANI NUR said...

cantik lerrr..nak juger :)

Cik Rose Cute said...

memang kreatif....

Aimifiqa said...

@ARYANI NUR nak ke? dtgla selalu blog ini. dan komen. maybe ur turn lepas ni ke. hihi

Aimifiqa said...

@Cik Rose Cute thanks. hihi. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...