Untuk Kamu~

Assalamualaikum~

Kan pernah dibilang sama INI entri. Maaf sebab lambat, bukan apa dalam minggu pertama dengan tak sihat (selsema) myebabkan mood nak belajar dan pergi kuliah itu totally zero. Memang takdela. Maafla pelajaran.

Ok. Sambung di atas, Setelah dijanjikan, Alhamdulillah..akhirnya berjaya siap dan simple je. Harap Cik Ezy suka.

Untuk kamu~


Yang ini tidak ori. sebab tu ade watermark. Untuk pengetahuan anda, Cik ezy telah merangkul title "komen setia" bagi bulan Feb, Mac, April, Mei. Wow!

Yang ori. Email saya tau. 

aimifiqa@yahoo.com

Next komentar bertuah~


Giliran Abang Nasz pula. Congrats ye!

PM me in fb

Warna :
Tulisan yang nak dicoret :

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

9 Cakap Saya Jadi Engineer:

cik najihah said...

x de mood lah aimi :(

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah..bertuahnya mereka..suke3..

aimie amalina said...

hayoooo
jge kesihatana kamuu ye

Aimifiqa said...

@cik najihah tau takpe. penat with everything~

@nuyui a.k.a miss NUSHA hihi. tengs.

@aimie amalina thanks ye. insyaAllah :D

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: t try cari ea susu tu..

iPai said...

ehem .. sapa ek july ? wkakakaka

NasZ said...

aimifiqa, tak reti nak pm. sori.

tulis kat sini je la ek?

warna : sudah semestinya blueeee..

tulisan : NASZ

thank you. hehe.

MOHD NASER.com

Aimifiqa said...

@iPaihihi. sape ek july? dah tau lettew. hihi

Aimifiqa said...

@NasZits ok. kat sini pun boleh. dalam processs :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...