Hadiah Untuk Komentar Yang Setia!




Cantik tak grafitti arts ni? Sesuai tak kalau dijadikan sebagai wallpaper dekstop ?. Dengan berbesar hatinya, sempena ulang tahun blog. *padehal tak ingt pun. Saya akan men'design' kan khas untuk follower saya yang tak jemu nak komen kat blog ini. 

Walaupun entri merepek raban, tetap ada yang komen, dan tersngatlah terharu. Harap korang still komen dan respon dekat blog yang tak seberapa ini. 

Saya akan buatkan khas kepada yang paling banyak komen pada setiap bulan. 

Saiz image : 1280 X 1024

Ok tak rasanya?

First to-be


Saya akan pilih berdasarkan commentar generator.

Cik Ezy telah menjadi komentar yang paling setia Since Forever. Tahniah! Nanti cik ezy tolong inbox saya di fb details nya.

Nama yang dicoret :
Colour yang nak pilih :

p/s : Akan diberikan kepada setiap bulan :D. So ramai2la komen ye. Utk September ini.

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

10 Cakap Saya Jadi Engineer:

cik najihah said...

eh..ade name kite kat situ lah hee

Aimifiqa said...

@cik najihah tula. akan diupdate sapa yang menjadi juara dalam tiap2 bulan

Hunnym Syot 美智子 said...

wahh.. bestnyee :)
tahniah kat dowang.. hehee

Aimifiqa said...

@Hunnym Syot 美智子 hihi. kalau de rezki hunnym, maybe menang for next time. hihi. kene komen byk2 la. hihi :D

Innanie | Ariffin said...

wah.wah. kreatipnya dia... cantek lah design tu~ cool

alif haris said...

woaah sy pn antara lect garag .. hahahaha :D

aimie amalina said...

weeeeeeeeeeeeeeee
cntiknyeeeee!

Aimifiqa said...

@Innanie | Ariffin hihi. tengs ye! :)

@alif haris hihi. betul2. cume tak jadi top je lg

@aimie amalina hihi tengs aimie

iPai said...

ala .. sipi lagi nak dapat .. wuuu ..

Aimifiqa said...

@iPaiselalu la dtg sini ye abg Ipai. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...